Blog

Fantastisk stemning og modtagelse i Bella Center

Trætte, taknemmelige og super stolte sidder vi nu hjemme på kontoret i Aarhus. Vi hviler trædepuderne efter to fantastiske dage til Danmarks Læringsfestival 2016.

For fem måneder siden etablerede vi BookBites, og på festivallen kunne vi for første gang løfte sløret for det, som vi har knoklet på de sidste måneder. Vi blev i den grad bekræftet i, at der er et enormt behov for vores digitale læseredskab – og vi vil gerne sige tak for den positive modtagelse af BookBites fra alle de hundredvis af besøgende, der kom forbi vores stand.

Her er en 3 minutters timelapse video af vores stand. Måske du kan spotte dig selv, hvis du var på festivalen?

Vi glæder os til at bearbejde alle de inputs, vi har fået med hjem og til at fortsætte udviklingen af BookBites. Med den gode stemning og alle de glade gæster på festivallen kan vi slet ikke vente til, vi skal på messe næste gang.

Ses vi på Skolemessen i Aarhus d. 13.-14. april?

I mellemtiden kan du læse endnu mere om BookBites her på sitet eller udforske vores katalog: HER

 

 

BookBites_Soren_BellaCenter