Blog

Skolemessen 2016: Tak for sidst

Tak for to fantastiske dage på Skolemessen 2016 i Aarhus. Her blev vi i den grad bekræftet i, at der er et stort behov for vores digitale læseredskab – og vi vil gerne sige tak for den positive modtagelse af BookBites fra alle jer, der kom forbi vores stand.

Vi glæder os til at bearbejde alle de inputs, som I har givet os til at fortsætte udviklingen. Med den gode stemning og alle jer glade gæster på messen kan vi slet ikke vente med at få BookBites ud til landets skoler.

BookBites er løbende blevet testet, men går nu ind i en omfattende og afsluttende testperiode hen imod et færdigt produkt, hvor klasser på flere skoler deltager.


Var du også på Skolemessen?

Så kan du måske spotte dig selv i denne 3½ minutters timelapse video.
Den viser vores stand under begge dage af Skolemessen i højt tempo. (Se den på YouTube)