Blog

Tusindvis af bøger fra Rosinante og Lindhardt & Ringhof i BookBites

Til skolestart august 2016 lancerer BookBites elevernes nye digitale skolebibliotek og læseredskab, hvor tusindvis af bøger fra blandt andet Rosinante & Co og Lindhardt & Ringhof er tilgængelige.

Når eleverne kommer tilbage på skolebænken efter en lang sommerferie, er det afgørende at komme godt i gang med læsningen, at finde den helt rigtige bog, der fanger interessen. Derfor er et stort og spændende sortiment nøglen til læselysten, når over en halv million skoleelever skal vælge den næste bog.

BookBites har som de første lavet et digitalt skolebibliotek, der gør bøger på tværs af landets forlag tilgængelige for børnene. Vi kan nu løfte sløret for de forlagssamarbejder, vi ind til videre har forhandlet på plads:

Lindhardt & Ringhof
Tæller foruden forlaget selv også bøger fra bl.a. Carlsen

Rosinante & Co
Inkluderer bøgerne fra bl.a. Rosinante, Cicero og Høst & Søn

Forlaget Cadeau

BookBites_PR0616_Forsiden_v1_1200

Vores mission for forlagssamarbejder

"Det har været altafgørende for os at finde frem til vilkår, som forlagene kan se sig selv være en del af. Det er lykkedes, så forlagene nu har en komfortabel medbestemmelse hvad angår eksempelvis prissætningen for deres bøger. Samtidig har det været en lige så vigtig opgave at lave en platform, hvor skolerne har fuld kontrol over deres økonomi, samtidig med at alle bøger er synlige for eleverne.”
- Lasse Nyrup, CEO i BookBites

Få BookBites på jeres skole

Skal din skole tage del i BookBites' digitale muligheder, kan du uforpligtende vise interesse for BookBites på vegne af din skole eller kommune. Vi har blot brug for lidt information om jer og de digitale enheder, I har til rådighed. Er du også interesseret i at få flere af jeres elever til at læse mere? Så klik på linket og udfyld formularen med de nødvendige informationer. Så hører I fra os inden for 2-4 uger.

Udfyld formular

 


 

BookBites er udviklet med støtte fra blandt andet Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Finansministeriet og KL. I skoleåret 2015/2016 har en testversion været i brug blandt lærere og elever i udvalgte kommuner.

Du kan læse mere om BookBites på www.bookbites.com og følge lanceringen og nye forlagsaftaler på Facebook, Twitter eller LinkedIn.