Blog

Gyldendal indgår også aftale med BookBites

I sidste måned kunne vi offentliggøre samarbejdsaftaler med Lindhardt & Ringhof og Rosinante & Co, der giver os mulighed for at stille tusindvis af bøger til rådighed for landets skoleelever i vores digitale læseredskab BookBites.

Nu kan vi også tilføje Danmarks største forlag til listen over samarbejdsaftaler, og kan hermed byde Gyldendal velkommen hos BookBites.
 

Digitalt skolebibliotek på tværs af forlag

Med Gyldendal følger også et samarbejde med Nyt Nordisk Forlag, der netop er blevet en del af Gyldendal. Eleverne får derfor adgang til bøger fra bl.a disse forlag i BookBites:

  • Gyldendal
  • Lindhardt & Ringhof
  • Rosinante & Co
  • Carlsen
  • Høst & Søn
  • Nyt Nordisk Forlag
  • Forlaget Cadeau

 
Vi er derfor stolte af at BookBites bliver det eneste digitale skolebibliotek i Danmark, som kan tilbyde skoleelever adgang til bøger på tværs af de største og mest populære forlag indenfor børne- og ungdomsbøger.

På den måde bliver BookBites virkelig et relevant læseredskab for eleverne. Til frilæsning og læsebånd kan de vælge lige præcis dén bog, de helst vil læse. Ved de ikke hvad de vil læse, sørger BookBites for løbende individualiserede anbefalinger.
 

Bøgerne i BookBites

Med de omfattende forlagssamarbejder har BookBites digitale bøger fra kendte og elskede forfattere som Astrid Lindgren, Ole Lund Kirkegaard, Kim Fupz Aakeson, Thøger Birkeland, Bjarne Reuter, Jesper Wung-Sung, Kenneth Bøgh Andersen, Josefine Ottesen og mange flere.

Vi er også leveringsdygtige i danske oversættelser af de meget populære internationale bogserier som f.eks.:

  • Maze Runner
  • Game Of Thrones
  • Hunger Games

 

Kort om BookBites

Udover at være elevernes nye digitale skolebibliotek, er BookBites også et revolutionerende læseredskab, der deler bøgerne op i tidsinddelte bidder, som tilpasses den enkelte elevs læsefærdigheder. Derudover giver BookBites løbende eleverne indblik i egen progression, så de fastholdes i bøgernes verden og motiveres til at tage en bid mere. Som et redskab for læreren giver BookBites et præcist indblik i klassens læsefærdigheder og -mønstre.

Læs mere om BookBites.

BookBites er støttet af bl.a. Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling. I foråret og sommeren har BookBites været i test hos elever og lærere på udvalgte skoler rundt om i landet. Vi går live op til skolestart august 2016,

Er du interesseret I at få BookBites på jeres skole? Så skriv jer op på vegne af din skole eller kommune ved at klikke her.