Blog

Danmarks fem mest populære forlag nu i BookBites

 

Med stor begejstring kan vi nu fortælle, at eleverne kan finde bøger fra fem af de største forlag i Danmark, når de bruger BookBites.
Politikens Forlag har sluttet sig til forlag som Gyldendal, Lindhardt og Ringhof, Rosinante & Co og People’s Press i vores mission om at styrke læselysten hos eleverne på landets skoler.

Samarbejderne betyder, at eleverne kan finde tusindvis af bøger fra forlag, der leverer nogle af de bedste og mest populære børne- og ungdomsbøger på markedet. Samlet set er der bøger fra kendte og elskede forfattere som fx. Astrid Lindgren, Ole Lund Kirkegaard og Bjarne Reuter. Men også danske oversættelser af internationale bogserier som Maze Runner, Game Of Thrones og Hunger Games og populære danske serier om fx "Villads fra Valby" og "Iqbal Farooq". Det er også i de store forlags underforlag som Nyt Nordisk ForlagHøst & Søn og Carlsen, at de populære børne- og ungdomsbøger udgives.

Store og små forlag i BookBites

Med BookBites har vi som de første gjort det muligt for eleverne at læse deres yndlingsbøger gennem et digitalt skolebibliotek og læseredskab med bøger på tværs af forlag. Der skal være noget for enhver smag og vi etablerer samarbejder med store såvel som mindre forlag. Kernen i BookBites er at skabe gode forbindelser mellem forlag, skoler og kommuner. På den måde kan både elever i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen slippes løs i det digitale læseunivers, hvor de mange tusind bøger er tilgængelige.

Læs mere om vores forlagssamarbejder

Mere end et digitalt skolebibliotek

BookBites er mere end et stort udvalg af de bedste titler. Med BookBites har vi skabt en ny tilgang til det at læse: Bøgerne bliver til tidsopdelte bidder, der automatisk tilpasses den enkelte elevs læsefærdigheder og læsemønster. Eleverne får løbende indblik i egen progression, så de fastholdes i bøgernes verden og motiveres til at tage en bid mere.

Læs om BookBites som læseredskab

Download e-bogen: Giver digital læsning mening?