Blog

Prøv BookBites til iOS gratis med UNI-Login

Hent app'en på App Store og opret dig med UNI-Login

Vi har gjort det nemmere end nogensinde at komme i gang med at prøve BookBites. Har du et UNI-Login og en iPad eller iPhone, kan du hente app'en gratis i App Store og oprette dig som prøvebruger - og så er du i gang.

appstore-button-green_225

Har du ikke en iPad eller iPhone?

Vi udvikler på livet løs og er snart klar med BookBites til flere styresystemer. Vil du gerne have besked, når vi er klar til dit device? Skriv dig op her.
 
Vi forventer senest d. 1/12-16 at være klar til:
 

  • Windows 10
  • Android
  • Chromebooks*

 
* En række nyere Chromebook kan lige nu køre Android-apps. Når vi er klar med BookBites til Android, kan app’en derfor også bruges på visse Chromebook-modeller. Google arbejder lige nu på at få så mange Chromebook-modeller med som muligt. Se den løbende opdaterede liste over Android-kompatible Chromebooks.

Hvad er en gratis prøveadgang?

Vi har lavet prøveadgangen, så du som fx lærer, skolebibliotekar, læsevejleder, it-vejleder eller skoleleder kan få indblik i fordelene ved at lade jeres elever læse digitalt i BookBites. Med prøveadgang kan du afprøve alle funktioner og se lærerens overblik.

Du har også mulighed for at søge og læse i alle de tusindvis af bøger i BookBites, men du kan kun læse læseprøver af dem. For at bruge BookBites til at styrke elevernes læselyst og følge deres udvikling, skal din skole derfor indgå en aftale med os.

Tag en dialog med os om, hvordan din skole eller kommune bedst kommer i gang med BookBites.