Blog

Yay! BookBites nu også til Windows 10, Android og visse Chromebooks

Vi har fået fat i en skoletavle til at forklare detaljerne. Se vores video:

Windows 10 & Android

Siden vi lancerede BookBites til iPads og iPhones i august, har vi knoklet for, at endnu flere kan styrke læselysten med BookBites. Med både indkøbte devices og BYOD-strategier findes der mange forskellige digitale enheder på skolerne rundt om i landet. Det betyder, at BookBites nu også kan bruges på både Windows 10 og Android devices.

Chromebooks

Derudover kan en række nyere Chromebooks nu køre Android-apps - og BookBites kan derfor også bruges på visse Chromebook-modeller. Google arbejder lige nu på at få så mange modeller med som muligt. Se den løbende opdaterede liste over Android-kompatible Chromebooks.

Brug BookBites på tværs af devices

Forskellige devices er nyttige i forskellige situationer - og både lærere og elever kan bruge BookBites på tværs af digitale enheder. App’en husker alle indstillinger som fx det valgte læseniveau, hvor i bogen eleven er kommet til, hvilke bøger eleven er i gang med at læse og hvordan læsestatistikken ser ud.

Prøveadgang?

Det er endnu ikke muligt at bruge de nye versioner til Windows og Android med en gratis prøveadgang. Hvis du har oprettet en prøveadgang til BookBites på dit iOS device, kan den derfor endnu ikke bruges på et device med et andet styresystem. I det nye år bliver det derfor også muligt at oprette prøveadgang direkte på din Android eller Windows 10 enhed.

Se vores video på Instagram eller YouTube

bb-tavle-2-fb1200

Hvad er BookBites?

BookBites er et digitalt skolebibliotek og læseredskab, der motiverer både elever og lærere. Med BookBites kan eleverne vælge mellem tusindvis af bøger på tværs af de største og de mest populære forlag, de kan følge deres egen progression, og lærerne får automatisk løbende overblik over elevernes læsning og deres læsefærdigheder.

Læs mere om BookBites

Kom godt i gang med BookBites

Vil I også i gang med at styrke læselysten på jeres skole?

Se her hvordan I kommer godt i gang.