Blog

BookBites Julehilsen 2016

Det er nu et år siden, vi fik tilsagn om støtte fra Undervisningsministeriet til at udvikle vores digitale skolebibliotek og læseredskab. Nu nærmer vi os jul igen, og vi kan i BookBites se tilbage på et helt forrygende år. Læs med og bliv klogere på, hvad vi har brugt det seneste år på.

BookBites har i den grad haft vokseværk. I løbet af det seneste år har vi samlet Danmarks største udvalg af e-bøger til børn og unge. Eleverne kan blandt andet læse bøger fra de fem største og mest populære forlag i Danmark - Gyldendal, Lindhardt og Ringhof, Rosinante & Co, Politikens forlag og People’s Press.

Til vores kontor på Katrinebjergvej i Aarhus N er der stort set kommet en ny dygtig medarbejder til hver måned. Fra at være ganske få, er vi nu et tværfagligt og dynamisk team på 14 stk, der sammen styrker den digitale læseoplevelse.

I foråret testede og tilpassede vi BookBites sammen med elever og lærere. Det var derfor også en stor dag, da de første skoler i august måned for alvor kunne komme i gang med at læse en masse god digital litteratur og følge deres læseprogression over tid.

I starten af december kunne vi lancere BookBites til flere platforme, så elever og lærere rundt om i hele landet nu kan styrke læselysten på både iOS, Android og Windows 10 devices samt visse Chromebooks.

_bb_news_jul_1216_verninge_v2_75pct

Rigtig mange skoler bruger allerede BookBites som deres nye digitale skolebibliotek og læseredskab. På Verninge Skole i Assens Kommune spreder eleverne i år ekstra god BookBites julestemning.

1. december var juletræet på væggen helt tomt, men allerede efter få timer begyndte de grønne stjerner at pynte på væggen. Hver gang en elev har læst 20 minutter i BookBites, må han eller hun sætte en stjerne med navn på træet. Lige inden jul tælles stjernerne og vinderklassen bliver fundet.

BookBites team oktober 2016

Vi takker 2016 for en fantastisk rejse med BookBites, og glæder os til 2017, hvor der er flere store ting i vente.

Glædelig jul og et fantastisk nytår til alle!