Blog

Titusindvis af bøger i BookBites - og flere kommer hele tiden til

BookBites er et digitalt skolebibliotek og læseredskab, der motiverer eleverne til at læse mere. De titusindvis af bøger er opdelt i bidder af tid baseret på elevens læsefærdigheder, og eleven bliver præsenteret for bøger, der passer til læseniveau og interesser. Undervejs i læsningen opsamles data, så eleven og læreren automatisk kan følge med i progressionen.

Vi har i løbet af 2016 etableret omfattende samarbejder med store såvel som mindre forlag, så elever i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen kan slippes løs i Danmarks største udvalg af børne- og ungdomsbøger. Aftalerne med forlagene og vores system sikrer, at når der kommer en ny bog på markedet, så bliver den også tilgængelig i BookBites.

Udvalget tæller både de nyeste titler, bestsellere, klassikere og alt derimellem, så der er noget for enhver smag, læseniveau og interesse. De mange og varierede titler gør BookBites ideel til blandt andet frilæsning og læsebånd, hvor eleverne nemt kan finde den rigtige bog, men læreren kan også søge i de mange titler og finde inspiration til pensumlæsning på klassen. Det er muligt at søge i hele kataloget af bøger ud fra fx beskrivelse, titel, forfatter eller forlag.

Søg og læs i Danmarks største udvalg til børn og unge

 
1. Opret en gratis prøveadgang på dit device

Med dit UNI-Login kan du oprette en gratis prøveadgang til BookBites. Hent BookBites til iOS, Android eller Windows 10 - så er du i gang:

 
Vi har lavet prøveadgangen, så du kan få indblik i fordelene ved at lade jeres elever læse digitalt i BookBites. Med prøveadgangen kan du afprøve alle funktioner og se lærerens overblik. Du kan søge og læse i alle de tusindvis af bøger i BookBites, men du kan kun læse læseprøver af dem (dvs. 10 %).

2. Om bogudvalget

I BookBites findes både bøger fra kendte og elskede forfattere som fx. Astrid Lindgren, Ole Lund Kirkegaard og Bjarne Reuter samt danske oversættelser af de meget populære internationale bogserier som Maze Runner, Game Of Thrones, Twilight og Hunger Games.

Hvad enten man er til fodbold, eventyr, spænding, gys og gru eller firbenede venner, så er der altid en ny yndlingsbog at finde i BookBites.

Der er nye klassikere fra fx Kenneth Bøgh Andersen, Kim Fupz Aakeson, Morten Dürr og Ina Bruhn, populære titler som “Et mærkeligt skib” og “Villads fra Valby”, “FC Fodboldvenner”, “Hestene på Ponygården”, uhygge med “Hugormens hoved” af Peter Mouritzen, serien om Rasmus Klump og vennernes eventyr, serien om Iqbal Farooq, novellesamlingen “Det du ikke ved”, hvor en række forfattere bidrager med en samling til unge om hemmeligheder, masser af eventyr af H.C. Andersen, fængende biografer til danskundervisningen og de helt nye fortællinger “Ternet Ninja” af Anders Matthesen og “Karmaboy” af Jacob Riising.

Eleverne kan også finde Bent Hallers fortællinger som fx “Kaskelotternes sang” og “Den hvide konkylie”, den fantastiske historie om “Narnia”, fortællinger af Henrik Pontoppidan, Charles Dickens, Karen Blixen og mange af de andre store forfattere, som mange på et eller andet tidspunkt formentlig vil stifte bekendtskab med. Derudover er der også allerede nu mange fagbøger at finde i BookBites.

bookbites_forlag_0716_blank_v1_1100

Med BookBites styrker du læselysten med bøger fra disse forlag:

Gyldendal (Herved bl.a. Nyt Nordisk Forlag)
Rosinante & Co. (Herved bl.a. Høst & Søn)
Lindhardt & Ringhof (Herved bl.a. Carlsen)
People’s Press
Politikens Forlag
Ann Francke Riisberg
Forlaget Cadeau 
Forlaget Conta
Forlaget Corto 
Forlaget Flachs 
Forlaget Løse Ænder
Mallebuh
Forlaget Plot
Forlaget TORGARD
Ulven og Uglen
Valeta
Forlaget Werther

Er du interesseret i at høre mere?

Læs mere om BookBites, eller find ud af hvordan I kommer godt i gang med BookBites på jeres skole ved at kontakte os på join@bookbites.com eller 7022 0504 (hverdage kl. 8-16)

Måske er du interesseret i disse indlæg?

 

Inspiration og viden om læselyst – direkte i din indbakke! 

Til dig, der gerne vil modtage inspiration i form af læseforløb, undervisningsmaterialer, konkurrencer, info om nye titler og meget andet.

Ja tak!