Blog

Prøv BookBites gratis med UNI-Login - nu også på Android og Windows

Hent app’en og opret dig med UNI-Login

I august 2016 lancerede vi BookBites til iOS, og i december kunne vi også byde brugere af Android, Windows 10 og visse Chromebooks inden for i vores motiverende læseunivers.

Indtil nu har det kun været muligt at oprette en prøveadgang til app’en på iPad og iPhone, men vi har nu gjort det nemmere for alle at komme i gang med at prøve BookBites. Har du et UNI-Login, kan du hente app'en gratis på dit device og oprette dig som prøvebruger - og så er du i gang.

appstore-button-green_225 .    bb-google-play-button_225 .    bb-windows-appstore-225

Hvad er en prøveadgang?

Vi har lavet prøveadgangen, så du som fx lærer, skolebibliotekar, læsevejleder, it-vejleder eller skoleleder kan få indblik i fordelene ved at læse digitalt i BookBites. Du kan vælge mellem og søge i de titusindvis af bøger, afprøve alle elevens funktioner og se lærerens overblik.

Prøveadgangen er altså en smagsprøve på det læseunivers, der venter i BookBites og giver kun adgang til læseprøver af bøgerne - det svarer til ca. 10 %. For at bruge BookBites til at styrke elevernes læselyst og samtidig følge deres udvikling, skal din skole derfor indgå en aftale med os.

Hvis du vil vide mere eller høre, hvordan din skole kommer godt i gang med BookBites, er du altid velkommen til at ringe på 7022 0504 (hverdage kl. 8-16) eller skrive til os på join@bookbites.com