Blog

BookBites: Tilskudsberettiget læremiddel i 2017

BookBites har igen i 2017 fået det grønne flueben på Materialeplatformen. Fluebenet indikerer, at læremidlet er tilskudsberettiget. Det betyder, at skoler eller kommuner også kan drage nytte af medfinansieringen i forbindelse med BookBites.

Medfinansiering til indkøb af læremidler

Fra politisk side er det et mål, at it skal være en integreret del af folkeskolen. Digitale læringsformer skal anvendes som pædagogiske og didaktiske redskaber til at øge elevernes udbytte af undervisningen. Indsatsen for øget anvendelse af it i folkeskolen har derfor været en del af den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi for 2011-2015. Der blev i runden afsat 500 mio. kr. til at øge anvendelsen af it i folkeskolen – en indsats, der på baggrund af kommunernes økonomi for 2015 er forlænget frem til udgangen af 2017. I indsatsen er der ikke bare midler at hente for producenterne af digitale læremidler, men også til indkøb i kommunerne.

Skoler og kommuner kan derfor også drage nytte af medfinansieringen i forbindelse med BookBites. Hvis I ikke allerede er i gang med at styrke læselysten med BookBites på jeres skole, så tag en snak med os om, hvordan I kommer godt i gang.

Kom godt i gang

 

Måske er du interesseret i disse indlæg?

 

Inspiration og viden om læselyst – direkte i din indbakke! 

Til dig, der gerne vil modtage inspiration i form af læseforløb, undervisningsmaterialer, konkurrencer, info om nye titler og meget andet.

Ja tak!