Blog

Ses vi til Danmarks Læringsfestival 2017?

1.-2. marts omdannes Bella Center, København, til et undervisningsmekka i særklasse. I alt vil over 7.000 med interesse for lige netop undervisning og læring samles under ét tag. Der er plads til både konference, udstilling, videndeling, netværksarrangementer og meget mere. I udstillingsområdet finder du igen i år BookBites - vi står på stand nr. 154.

Glæd dig til Danmarks Læringsfestival 2017

På Læringsfestivallen er der rig mulighed for at blive inspireret og opdateret på alt inden for undervisning og læring. Selve konferencen, der i år har fokus på fremtidens kompetencer inden for både grundskole, ledelse, gymnasium, erhvervsuddannelse og dagtilbud, kræver registrering og foregår i lukkede sale. Konferencen åbnes med et oplæg af Anders Hvid, CEO og medstifter af Dare Disrupt. Med overskriften ”Forstå fremtidens læring” vil han sætte fokus på den eksponentiel accelererende teknologiske udvikling, der betyder, at vi skal omstille vores måde at tænke uddannelse på.

Derudover byder programmet i år på mange gratis oplæg fra spændende initiativer med inspiration til undervisningen og nye læremidler. Der er ingen tilmelding til oplæggene. Det er bare med at få en plads i en af de mange sale, når det oplæg, du gerne vil høre, er på programmet. Onsdag eftermiddag er der også foredrag med antropolog Rane Willerslev under overskriften ”12-tals piger eller kreativitet? Hvordan vi uddanner til innovationssamfundet” og torsdag eftermiddag byder på foredrag med tv-vært og satiriker, Huxi Bach, der vil tage et kig på skolen udefra.

Men Danmarks Læringsfestival er ikke kun inspirerende oplæg – det er også netværk og præsentation af det allernyeste inden for læring. I udstillingen finder du det nyeste inden for både analoge og digitale læremidler. Du vil uden tvivl gå fra udstillingsområdet med en masse ny inspiration til, hvilke læremidler I ønsker at tilbyde eleverne på netop jeres skole.

Der er gratis adgang til selve udstillingen – du skal blot registrere dig og printe dit navneskilt.

Udforsk hele programmet og tilmeld dig Danmarks Læringsfestival 2017

I videoen herunder kan du få en fornemmelse af, hvordan det vil summe af stemning og inspiration de to dage i Bella Centret under Danmarks Læringsfestival.

 

 

Mød BookBites i det store udstillerområde

Vi glæder os til igen i år at byde velkommen på vores stand til årets Læringsfestival i Bella Center d. 1. og 2. marts. BookBites er et digitalt skolebibliotek og læseredskab, der motiverer eleverne til at læse mere. De titusindvis af bøger er opdelt i bidder af tid baseret på elevens læsefærdigheder, og eleven bliver præsenteret for bøger, der passer til læseniveau og interesser. Undervejs i læsningen opsamles data, så eleven og læreren automatisk kan følge med i progressionen.

Sidste år præsenterende vi for første gang BookBites til landets lærere, skoleledere og bibliotekarere. Vi havde et par gode dage i udstillingsområdet og fik talt med rigtig mange om, hvad der sker, når læsningen bliver digital.

Læs mere om den succesfulde modtagelse af BookBites sidste år

I år finder du BookBites på stand nr. 154  – her får du mulighed for selv at se og prøve, hvorfor BookBites styrker læselysten på landets skoler.
Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du også oprette en gratis prøveadgang til BookBites med dit UNI-Login:
Se hvordan du henter app'en på dit device og kommer i gang med det samme.

Vi glæder os til at få en snak med dig om, hvordan I bedst kommer i gang med BookBites på lige netop jeres skole.

Vi ses til to forrygende dage til Danmarks Læringsfestival 2017!

Tilmeld dig Danmarks Læringsfestival 2017

 

BookBites-BellaCenter

  

Måske er du interesseret i disse indlæg?

 

Inspiration og viden om læselyst – direkte i din indbakke! 

Til dig, der gerne vil modtage inspiration i form af læseforløb, undervisningsmaterialer, konkurrencer, info om nye titler og meget andet.

Ja tak!