Blog

Tak for et par forrygende dage til Danmarks Læringsfestival

Fantastisk stemning, trætte ben og inspiration til op over begge ører. Vi er hjemme på kontoret i Aarhus igen - og klar til at bearbejde alle de gode indtryk fra årets Læringsfestival i Bella Center. Læs med videre og find ud af, hvordan vi oplevede de to intense dage.

Var du forbi vores stand? I bunden af artiklen finder du en timelapse video af vores stand. Måske du kan spotte dig selv.

Når inspiration og læring går hånd i hånd

Vi havde et par forrygende dage i Bella Center i sidste uge. Det summede med nysgerrige besøgende fra morgen til sen eftermiddag - i alt var der faktisk over 8000 deltagere på årets festival. I udstillingsområdet var der spændende stande med både de nyeste analoge og digitale læremidler. På den teknologiske front dominerede både robotter og 3D-printere, men der var også plads til både innovative bevægelsesaktiviteter, indretningsmoduler, fagportaler og gode tilbud på undervisningsmaterialer og bøger.

Lad os sammen styrke læselysten

Igen i år var der også stor interesse for at styrke læselysten på endnu flere af landets skoler. Rigtig mange besøgende var forbi vores stand for at høre mere om BookBites som skolens nye digitale bibliotek og læseredskab. BookBites er allerede i brug på skoler landet over og mange kom for at høre mere om udviklingen af app’en og blive klogere på de nye og endnu mere attraktive aftaler med forlagene, mens andre hørte om BookBites for allerførste gang.

Spritnye funktioner og fordelagtige aftaler

På festivalen blev vi i høj grad bekræftet i, at vi det seneste år har videreudviklet BookBites i den helt rigtige retning. Vi havde blandt andet en testversion med nye funktioner som oplæsning, opslag i ordbog, markering af ord og tilføjelse af noter med på messen. Det betyder, at eleven har al hjælp lige ved fingerspidsen. Vi fik rigtig god respons på de nye tiltag og inden længe vil alle brugere af BookBites få glæde af de nye funktioner.

Mens vi var på festivalen, faldt det også på plads, så vi fremover kan tilbyde de mest populære bøger til en fast og meget attraktiv pris. Så kan alle elever på skolen læse den samme bog på samme tid - uden at budgettet løber løbsk. På den måde kan I med ro i sindet give adgang til Danmarks største udvalg af digitale bøger til børn og unge.

BookBites sikrer automatisk, at der er læsning nok til alle hele skoleåret, og sørger for, at I ikke betaler for noget, der ikke bliver brugt - vi synes nemlig, at I kun skal betale for det, der rent faktisk bliver læst.

Læs i alle bøgerne og oplev BookBites som elev:
Prøv BookBites gratis med dit UNI-Login

 

Interesseret i at styrke læselysten på jeres skole?

Tag fat i en af vores læremiddelkonsulenter og hør mere om at indgå en aftale.

Kan du spotte dig selv?

Se videoen fra årets festival i Bella Center - så ved du også, hvorfor vi glæder os til endnu en gang at præsentere BookBites for landets lærere og andet skole-godtfolk på næste messe. Ses vi til Skolemessen 2017, d. 26. - 27. april i Aarhus?

Måske er du interesseret i disse indlæg?

 

Inspiration og viden om læselyst – direkte i din indbakke! 

Til dig, der gerne vil modtage inspiration i form af læseforløb, undervisningsmaterialer, konkurrencer, info om nye titler og meget andet.

Ja tak!