Blog

Ses vi på Skolemessen 2017?

D. 26.- 27. april omdannes Scandinavian Center i Aarhus til et helt unikt læringsunivers: Skolemessen slår nemlig dørene op til årets arrangement. I de forskellige sale og områder er der plads til både kurser, oplæg, udstillinger og netværksarrangementer og meget mere. Igen i år finder du BookBites i gangarealet ved indgangen - vi står på stand nr. 200.  

Glæd dig til Skolemessen 2017

Onsdag morgen åbnes messen officielt af Andreas Rasch-Christensen, forsknings- og udviklingschef, VIA University College - og lige efter holder han et oplæg med titlen “Lang og kedelig skoledag”. I løbet af de to dage vil der også være en lang række af andre spændende foredrag, hvor onsdagen eksklusivt slutter af med et oplæg af udviklingsredaktør og journalist Abdel Aziz Mahmoud med titlen ”Dansk og arabisk på én gang ...” og om torsdagen runder tv-vært og satiriker Huxi Bach de to dage af med “Skolen - Et kig udefra”.

Alle foredrag er gratis, men de to afsluttende foredrag kræver tilmelding og ved de resterende gælder det blot om at finde en ledig plads i den sal, hvor oplægget afholdes. 

Du kan også bruge formiddagen på at tilegne dig ny viden under de gratis formiddagskurser eller tage et smut forbi scenen og den røde stol, hvor forfattere i løbet af dagen bliver interviewet om aktuelle emner og titler.

Udover spændende oplæg er Skolemessen også ét stort inspirationskatalog. I de store udstillingsområder finder du alt det nyeste inden for både analoge og digitale læremidler. Du vil uden tvivl gå fra udstillingsområdet med en masse ny inspiration til, hvilke læremidler I ønsker at tilbyde eleverne på netop jeres skole.

Der er gratis adgang til Skolemessen 2017 – du skal blot registrere dig og printe dit navneskilt.

Udforsk hele programmet og tilmeld dig Skolemessen 2017

 

BookBites_Skolemessen2016


Mød BookBites i det store udstillerområde

BookBites er et digitalt skolebibliotek og læseredskab, der motiverer eleverne til at læse mere. De titusindvis af bøger er opdelt i bidder af tid baseret på elevens læsefærdigheder, og eleven bliver præsenteret for bøger, der passer til læseniveau og interesser. Undervejs i læsningen opsamles data, så eleven og læreren automatisk kan følge med i progressionen.

I marts måned præsenterede vi BookBites for landets lærere, skoleledere og bibliotekarer på Danmarks Læringsfestival 2017. Vi havde et par gode dage i udstillingsområdet og fik talt med rigtig mange om, hvad der sker, når læsningen bliver digital. Læs mere om et par forrygende dage i Bella Center.

Vi glæder os til igen i år at byde velkommen på vores stand til årets Skolemesse i Scandinavian Center. Igen i år finder du BookBites på stand nr. 200  – her får du mulighed for selv at se og prøve, hvorfor BookBites styrker læselysten på landets skoler.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du også oprette en gratis prøveadgang til BookBites med dit UNI-Login:
Se hvordan du henter app’en på dit device og kommer i gang med det samme.

Vi glæder os til at få en snak med dig om, hvordan I bedst kommer i gang med BookBites på lige netop jeres skole.

Vi ses til to lærerige dage til Skolemessen 2017!

Tilmeld dig Skolemessen 2017

BookBites_skolemessen2016
BookBites_skolemessen2016_1

Måske er du interesseret i disse indlæg?

 

Inspiration og viden om læselyst – direkte i din indbakke! 

Til dig, der gerne vil modtage inspiration i form af læseforløb, undervisningsmaterialer, konkurrencer, info om nye titler og meget andet.

Ja tak!