Ugens Bogbid » Seneste nyt
okt. 04, 2022 Imone Dahl Kramer

Ugens Bogbid: Mugge og hans mærkelige hjerne

Skønne, vanvittige, idérige og altid positive Mugge er tilbage. Denne gang er det hele skolevæsenet, der ikke kan rumme hans mærkelige hjerne. Men man skal jo gå i skole, så hvad skal der ske med Mugge?

I denne bogbid bliver vi alle lidt klogere (eller mere forvirrede) på Wulffmorgenthalers vilde univers. Makkerparret gæster nemlig Ugens Bogbid! De snakker om et opgør med perfekthedskulturen, hvordan de får skøre ideer, og de introducerer os til "billedanalysehunden" - ja du hørte rigtigt! Alting kan ske, når Wulffmorgenthaler er på programmet - og I bliver bestemt ikke skuffede!


Pssst... for at se afsnittet i en højere opløsning, så hop ind på YouTube


Om Ugens Bogbid

Ugens Bogbid er (normalt) 15 minutters læseinspiration til din klasse. Lige i dette afsnit får I dog lidt mere indhold, nemlig 25 minutter - fordi Wullfmorgenthaler simpelthen ikke er til at stoppe 😉  Hver uge handler det om en ny bog eller serie, og vi har forfatteren med som ekspert. Det er gratis for alle at se med.

Gratis undervisningmateriale til bogen!

Hvis I har lyst til at dykke mere ned i bogen, er det oplagt at kigge på vores miniforløb!
Et miniforløb er et kort litteraturforløb, der fokuserer på utraditionelle veje ind i litteraturen.
Fokus er på sjove og anderledes bøger, der kan give nye indgangsvinkler til læsning og litteratur.

Mugge og hans mærkelige hjerneHent gratis miniforløb

 

 Inspiration og viden om læselyst – direkte i din indbakke!

Til dig, der gerne vil modtage inspiration i form af læseforløb, undervisningsmaterialer, konkurrencer, info om nye titler og meget andet.


Ja takk!